Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Echipament inlocuire tevi Terra - Hydrocrack HC 600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
TERRA - HYDROCRACK HC 600
Out Of stock
Descriere
Terra - Hydrocrack HC 600 este unul dintre cel mai productiv taietor de prajini pentru inlocuirea tevilor vechi cu diametrul cuprins intre Ø 50 - 350 mm din PE/PVC, otel, fonta sau chiar fonta ductila. Cu o forta de tractiune maxima de 60 pana la 235 bar, noile tuburi pot fi pana la ø 350 mm si pot fi reinnoite pe o lungime de pana la 150 m. Viteza de inaintare este de 225 m/h. Este alimentat de un motor diesel PERKINS de 49 CP, acesta functionand intotdeauna la o performanta maxima.

Taietorul de prajini este disponibil in doua versiuni: scurta si confort. Versiunea scurta de are 720 kg, fiind mult mai usoara decat versiunea de confort (1.470 kg), cu toate acestea, ofera aceeasi putere si productivitate. In versiunea de confort, operatorul poate sta pe scaunul confortabil din utilaj in timpul functionarii.

AFC automat pentru picior permite desfasurarea operatiunii cu un singur om. Acest lucru este rapid si usor. Cu telecomanda, presiunea si volumul hidraulic pot fi reglate automat la viteza necesara.

Sistemul de prindere automata cu tijele, garanteaza un contact sigur si fiabil . Directia poate fi usor schimbata.
HC 600 este echipat cu un motor puternic Diesel PERKINS de 49 CP. Viteza motorului poate fi ajustata in mai multe pozitii, intre ralanti si maxim.

Dimensiuni L x W x H  3,1 x 0,80 x 1,25 m
Lungimea de tragere 150 m
Viteza de tragere 225 m / h
Trimite mesaj
Din Gura in Gura