Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Utilaj de foraj orizontal dirijat Terra Mini-Jet MJS 1600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
TERRA MINI-JET MJS 1600
Out Of stock
Descriere
Imaginati-va sa puteti folosi gurile de vizitare ale sistemului de canalizare existent pentru a posta retele pentru electricitate, gaze naturale si apa, fara sa fie nevoie sa sapati santuri in drum sau in gradina din fata unor case particulare.

Terra AG, producatorul elvetian al unor echipamente de postare conducte si cabluri fara a fi sapate santuri a dezvoltat un astfel de utilaj de forare HDD actionat din gura de vizitare, capabil sa efectueze foraje directionate de la un camin de vizitare la urmatorul si de la camin de vizitare la toate casele din jur. La adancime de 0,8 m (2.5 ft) puteti posta cabluri de telefon, la adancime de 1,20 m (4”) conducte de apa potabila, iar la adancime de 1,60 m (5 ft) conducte de gaz sau de cabluri de electricitate.

Modelul TERRA MINI-JET MJS 1600 este un utilaj de foraj directionat HDD actionat din camin de vizitare pentru foraje de pana la 50 m (165 ft) lungime cu o raza minima de indoire de 15 m (50 ft). Forajul directionat poate fi alezat in mai multi pasi, pana la diametrul de 300 mm (12”) inclusiv in sol dur. Utilajul TERRA MINI-JET MJS 1600 are un cuplu de 1600 Nm (1200 ft.lbs) si forte de tragere si impingere de 60 kN (6 tone, 13’200 lbs).

Utilajul MJS 1600 poate realiza foraje de diametrul interior de 1.0 m (3.3 ft) dintr-un camin de vizitare si se pot amplasa prin gura caminului de vizitare de doar 0,62 m (25”). In cazul in care gura caminului este mai mica decat aceasta dimensiune, se poate scoate cadrul capacului caminului de vizitare. Intai se lasala locul potrivit in caminul de vizitare cadrul patului utilajului, unde se fixeaza hidraulic in pozitie, dupa care utilajul de forare din caminul de vizitare este ridicat vertical prin capacul caminului de vizitare si prins cu bolturi la cadrul de pat. Forarea si alezarea se realizeaza cu fluid de forare Bentonita cu presiune de 0-55 bar (0-800 psi) si volume de fluid de forare de 0-38 l/min (0-9 gpm). Datorita acestor caracteristici modelul TERRA MINI-JET MJS 1600 este un utilaj de foraj orizontal dirijat (HDD) mic, dar extrem de eficient.

Intreaga functionare a utilajului TERRA MINI-JET MJS 1600 este controlata de la suprafata, unde este pozitionat operatorul impreuna cu statia de control, magazia de prajini si dispozitivul de ridicare prajini.

Nu exista cerinte pentru a intra in caminul de vizitare in timpul lucrarii de forare si alezare. Operatorul introduce o prajina de foraj noua in dispozitivul de ridicare prajini. Acest dispozitiv transfera prajina in caminul de vizitare si o pozitioneaza in utilajul de forare.

Prajina noua este insurubata in ultima prajina de foraj. Senzori inductivi fac aceasta operatiune posibila chiar si atunci cand operatorul nu are vizibilitate in caminul de vizitare. Dispozitivul de ridicare prajini poate fi pozitionata si la un anumit unghi deauspra utilajului de forare in cazul in care gura caminului de vizitare nu se afla direct deasupra utilajului de forare.

Mai multe detalii puteti gasi aici: http://terra-ro.ro/hdd-class-4-6-tone-utilaj-pornire-din-camin-vizitare/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura